Anneke van Giersbergen naar de Effenaar (extra concert)

Ticketmaster
Anneke van Giersbergen naar de Effenaar (extra concert)
Anneke van Giersbergen naar de Effenaar (extra concert)

Een extra show met wederom een uitgebreide viering van 25 jaar heersen door Anneke van Giersbergen! Okay, die jubileumshow was snel uitverkocht! Doen ze er gewoon nog eentje;

Frontvrouw van The Gathering, Aqua de Annique, VUUR en solo sinds enkele jaren onder haar eigen naam; Anneke van Giersbergen staat 25 jaar op het podium! En we ‘vergeten’ voor het gemak nog talloze projecten en samenwerkingen. Hardest working woman in rock? Juist, Anneke.

Een jubileum om uitgebreid te vieren dus, en dat doet ze met een exclusieve show in de Effenaar. Met gasten uit binnen- en buitenland en met songs uit alle genres waar Anneke zich dubbel en dwars in heeft bewezen: metal, rock en akoestisch. Dit bijzondere feest van één van de beste zangeressen van ons land is een niet te missen avond voor alle fans van Van Giersbergen. Was dat al duidelijk? Ja toch!

Anneke van Giersbergen
Datum: 17 november (extra concert)
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek