Chinese Man naar de Melkweg

Ticketmaster
Chinese Man naar de Melkweg
Chinese Man naar de Melkweg

Chinese Man komt in juli terug naar de Melkweg! De band die niet uit China maar uit Frankrijk komt, stond vorig jaar al in de OZ en zal deze zomer in onze Max staan. De leden SLY, Zé Mateo en High Ku zijn opgegroeid op Wu Tang Mountain, dat niet ver van Marseilles ligt. Ze zijn beïnvloed door verschillende stijlen; van US hiphop, triphop en reggae tot Braziliaanse beats en bassmuziek. Het trio ambachtslieden releaseten in 2018 hun album, ‘Shikantaza’. Dit tweede langspeelplaat was de langverwachte opvolger van hun album ‘Racing With The Sun’, uit 2011 na een reeks aan EP’s en singles.

Chinese Man
Datum: 27 juli
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek