Graham Nash naar het ZuiderparkTheater

Ticketmaster
Graham Nash naar het Zuiderpark- Theater
Graham Nash naar het Zuiderpark- Theater

De legendarische Graham Nash komt naar het Zuiderparktheater! Crosby, Stills, Nash (&Young) bestond weliswaar maar twintig maanden, de invloed ervan is onmiskenbaar aanwezig in het DNA van de moderne popmuziek. Naast CSNY is Nash bekend van The Hollies, en de 87-jarige Nash werd voor beide groepen gehuldigd in de Rock ’n Roll Hall of Fame. Met zijn geladen 70’s rock ’n roll en bevlogen vocalen bewijst Nash, meer dan een halve eeuw na de start van zijn carrière dat hij nog steeds de meester van het podium is. In samenwerking met het Zuiderparktheater presenteert het PAARD: Graham Nash in de open lucht op donderdag 25 juli.

Graham Nash is een man van vele succesvolle projecten. In de jaren zestig maakte hij naam en faam als zanger van The Hollies, een band die sterk beïnvloed is door Buddy Holly. Later richtte hij de supergroep Crosby, Stills & Nash op, die een Grammy Award ontving voor hun debuutalbum, en sindsdien erkend is als een hoeksteen in de popgeschiedenis. Ook is Nash een bekend activist; hij gebruikte zijn muziek onder andere voor het onder de aandacht brengen van Occupy Wallstreet en anti-kernenergiegroepen.

Graham Nash
Datum: donderdag 25 juli 2019
Zaal: Zuiderparktheater
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek