Indian Askin naar Metropool

Ticketmaster
Indian Askin naar Metropool
Indian Askin naar Metropool

Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers. De constant durende festivaltour zorgde ervoor dat ieder bandlid nu elke uithoek van Nederland op de kaart kan aanwijzen. Drie jaar na dat debuutalbum zijn Chino, Jasja, Ferry en Bart klaar voor de volgende ronde. Opvolger ‘Another Round’ is inmiddels verschenen op lp, cd, cassette en alle bekende streamingplatforms en doet op geen enkel vlak onder voor de illustere voorganger.

‘Another Round’ laat een band horen die ontzettend naar elkaar is toegegroeid. Dat kan ook niet anders, na de krankzinnige tour die volgde op ‘Sea Of Ethanol’. Naast veel optredens in het Nederlandse popcircuit zette de band ook haar eerste voorzichtige stappen in het buitenland en speelden ze shows in onder andere Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en Engeland. En dus kennen de bandleden elkaar van binnen en van buiten, praten ze allemaal met een aangedikt Amsterdams accent en kunnen ze allemaal om dezelfde slechte grappen lachen. Honderdtwintig Indian Askin shows in negen maanden staan garant voor ongeveer honderdtwintig sterke verhalen, vol slapeloze nachten en alcohol. En nu volgt, na de afsluiting van het eerste deel van de tour in Hengelo, nu nog een ronde. Another Round in Enschede dus voor iedereen die deze op en top liveband heeft moet missen of gewoon nog wel een keer wil!

Indian Askin
Datum: 26 oktober
Zaal: Metropool, Enschede
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek