Japone naar Patronaat

Ticketmaster
Japone naar Patronaat
Japone naar Patronaat

De nieuwe show van Japone is een samenwerking van 6 internationaal optredende Japanse artiesten; Utako Arakawa (sopraan/vocals), Kazuma Glen Motomura (dans), Ayumi Matsuda (blokfluit), Noriko Amano (keyboard), Hiromi Haneda (visuele kunst). Dit jaar doet ook een geweldige gitarist/componist mee Rei Satoshi (electrisch guitaar, shamisen en yueqin )! (*shamisen is een oud Japans instrument / yueqin is een oud Chinees instrument).

Onze nieuwe show speelt in een imaginaire wereld “Nippon” (Japan). De scenes spelen deels in de toekomst en deels in het verleden van de Edo periode. De muziek van onze nieuwe show is nog spannender dan die van de vorige shows! Het zal een mix zijn van Japanse klassieke muziek en cyber /moderne rock muziek. Verder zal onze danser Kazuma zal zijn geïmproviseerde moderne danskunsten vertonen op het podium. Ook kan je genieten van onze mooie Japanse kostuums. Deze spectaculaire en adembenemende show neemt je mee naar een bijzondere wereld!

Japone
Datum: Za 29 juni
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang 20.00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek