Juan de Marcos Afro – Cuban All Stars naar het Parkstad Theater

Ticketmaster
Juan de Marcos Afro – Cuban All Stars naar het Parkstad Theater
Juan de Marcos Afro – Cuban All Stars naar het Parkstad Theater

Juan de Marcos González had een droom, de rijke Cubaanse muziektraditie voort zetten en wereldberoemd te maken en dat deed hij!

Als muzikaal leider en componist nam hij in 2 weken tijd 3 bijzondere albums op, het titelloze Buena Vista Social Club, A Toda Cuba Le Gusta van Afro-Cuban All stars en Introducing Ruben Gonzalez, welke samen de opmaat vormde voor de wereldwijde hype rondom Cubaanse muziek.

De Afro-Cuban All stars groeide uit tot een van de meest succesvolle bands die Cuba ooit heeft voortgebracht, met vele albums meerdere documentaires en vier nominaties voor een Grammy Award. Het gezelschap bestaande uit oude meesters en jonge musici, staat bekend om hun combinatie van klassieke en moderne Cubaanse muziek en verschillende Latijns-Amerikaanse (dans)stijlen zoals mambo, cha cha, rumba, son montuno, timba, guajira en bolero. Kortom, een absolute must-see voor iedereen die de ‘gouden jaren’ van de Cubaanse muziek live wilt beleven!

Juan de Marcos Afro – Cuban All Stars
Datum: 18 oktober
Zaal: Parkstad Theater, Heerlen
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek