Julian Lage naar het Parkstad Theater

Ticketmaster
Julian Lage naar het Parkstad Theater
Julian Lage naar het Parkstad Theater

De New York Times noemt Julian Lage ‘een van de luchtigere jazz virtuozen met een onuitputtelijke technische begaafdheid en een schijnbaar onbegrensde nieuwsgierigheid’. Op 31 jarige leeftijd heeft de jazz gitarist al een CV waarop menig artiest jaloers zou zijn. Als wonderkind was hij het onderwerp van een Oscar genomineerde documentaire op zijn achtste, als tienjarige stond samen met Carlos Santana op het podium, speelde samen met Gary Burton tijdens de Grammys op 12 jarige leeftijd en begon zijn studie aan Stanford University op zijn 15e. Ook werkte hij samen met de groten der aarde zoals Gary Burton, Jim Hall, David Grisman, Béla Fleck, and Charles Lloyd.

Ondertussen heeft de jazz gitarist de jazz gitaarwereld omvergeblazen met zijn volstrekt eigen geluid waarin hij melodische muziek elementen met folk, swing en een lichte rockfeel combineert.

Julian Lage
Datum: 16 november
Zaal: Parkstad Theater, Heerlen
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek