King Gizzard & The Lizard Wizard naar Tivoli Vredenburg (extra concert)

Ticketmaster
King Gizzard & The Lizard Wizard naar Tivoli Vredenburg (extra concert)
King Gizzard & The Lizard Wizard naar Tivoli Vredenburg (extra concert)

Je hebt bands die tien jaar over een plaat doen, en dan heb je de zeven Australische psychedelische rockers van King Gizzard & The Lizard Wizard. In 2017 brachten ze vijf albums uit: Flying Microtonal Banana, Murder Of The Universe, Sketches Of Brunswick East, Polygondwanaland en Gumboot Soup. De titels geven al aan dat de heren een lekkere paddenstoel niet uit de weg gaan, maar dat weerhoudt ze er niet van stevig te rocken als de situatie daarom vraagt – dat ze twee drummers hebben, helpt ook mee.

King Gizzard & The Lizard Wizard
Datum: 07 oktober (extra concert)
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek