LAVALU naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
LAVALU naar Tivoli Vredenburg
LAVALU naar Tivoli Vredenburg

LAVALU is de artiestennaam van zangeres/pianiste Marielle Woltring, die op volstrekt originele wijze klassiek en pop combineert. Woltring begon al op haar vierde met klassiek piano, maar schakelde in haar puberteit over op popmuziek en ging geïnspireerd door artiesten als Róisín Murphy en Björk haar eigen nummers schrijven. In 2017 verscheen haar meest recente album Solitary High. ‘Met deze cd keer ik terug naar mijn klassieke roots,’ aldus LAVALU. ‘Alleen de vleugel en ik, geen band meer achter me. Maar dan wel op mijn manier: de zang onvervalst pop, de piano klassiek.’ Dit is kamermuziek van nu.

LAVALU
Datum: 12 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek