Madrugada naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Madrugada naar Tivoli Vredenburg
Madrugada naar Tivoli Vredenburg

De Noorse band Madrugada doet een reünietour rondom hun debuutalbum! Madrugada maakte begin jaren nul furore met hun melancholieke alternatieve rock, waarbij vooral het mysterieus-donkere stemgeluid van frontman Sivert Høyem opviel. Na de dood van gitarist Robert Burås hield de band er in 2008 mee op, maar omdat debuutalbum Industrial Silence dit jaar twintig jaar oud is, doen de heren een reünietour. Verwacht dus nummers als Vocal, Strange Colour Blue, This Old House, Quite Emotional en Belladona, maar ook een selectie uit de rest van hun rijke carrière. Welkom terug!

Madrugada
Datum: 10 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20.15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek