Mercy John naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Mercy John naar Tivoli Vredenburg
Mercy John naar Tivoli Vredenburg

De Brabantse singer-songwriter Mercy John debuteerde in 2016 met This Ain’t New York, een album dat louter lovende recensies kreeg. Met zijn eerlijke americana en Ryan Adams-achtige stemgeluid veroverde hij al snel het Nederlandse rootscircuit – iets té snel misschien, want Mercy John moest een periode van rust en bezinning inlassen. Het nieuwe album Let It Go Easy (2019), dat hechter en steviger klinkt dan het debuut, is geschreven in deze fase. Daarmee is het echter geen somber album geworden. Zoals de nieuwe Mercy John zelf al zegt: ‘Probeer het leven wat gemakkelijker te zien en geniet!’

Mercy John
Datum: 21 november
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek