Peter Perrett naar Paradiso

Ticketmaster
Peter Perrett naar Paradiso
Peter Perrett naar Paradiso

‘Another Girl Another Planet’ is een van de anthems die de band The Only Ones op zijn naam heeft staan. Zanger Peter Perrett is nog steeds actief op het podium en als liedjesschrijver en komt naar Paradiso om klassiekers en eigen werk te laten horen. De Londense band The Only Ones kende zijn hoogtijdagen in de jaren zeventig, als pioniers van punkrock en powerpop. Af en toe werden geslaagde uitstapjes naar psychedelica gemaakt. Peter Perrett was een charismatische en karakteristieke frontman die met zijn band grote successen boekten. Inmiddels kan terug worden gekeken op een bijzondere periode en de groei van een ware cultband, die bands als The Replacements, Blur, Nirvana en The Libertines heeft geïnspireerd. Binnenkort verschijnt nieuw album ‘Humanworld’.

Peter Perrett
Datum: Vrijdag 31 Mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek