Someone naar Skatepark Noord

Ticketmaster
Someone naar Skatepark Noord
Someone naar Skatepark Noord

Tijdens ODAM Festival presenteert de artiest Someone onder de noemer “ORBIT” een expo, liveshow, EP én een nieuwe single die via het label Paradiso Vinyl Club zal worden uitgebracht. Het totaal vormt een surrealistische, audiovisuele ervaring waarin Someone op zoek gaat naar verbinding tussen artiest en publiek door de grenzen tussen muziek en kunst op te rekken.

Someone is het alter ego van Tessa Rose Jackson. Waar we Tessa vooral kenden van haar ingetogen lieve liedjes, is ze met Someone dieper gedoken in de kleurrijke wereld van psychedelische dreampop.

“The unexplored mid-point between Pond and The Cardigans, she’s capable of both gorgeous gossamer laments like Forget Forgive and magnificent psych pop like Pull It Together.” aldus NME over Someone op ESNS 2019.

Maar Someone gaat verder dan alleen muziek. Tijdens haar liveshow wordt je door middel van transparante schermen en visuals gevangen in een wereld vol drijvende planeten en gloeiende zonsondergangen. Deze wereld krijgt verder vorm in haar bijbehorende Augmented Reality expo. Daarvoor heeft Someone voor elk nummer op haar EP artwork gemaakt, dat met behulp van je smartphone tot leven komt. Zo ook voor de 7” single die via Paradiso Vinyl Club uitgebracht wordt.

Laat je vastgrijpen en meeslepen door deze unieke en bijzondere ervaring waarbij muziek en kunst samenkomen.

Someone
Datum: 24 Mei
Zaal: Skatepark Noord, Amsterdam
Zaal open: 18:00
Aanvang: 22:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek