The Fire Harvest & Michael Feuerstack naar Metropool

Ticketmaster
The Fire Harvest & Michael Feuerstack naar Metropool
The Fire Harvest & Michael Feuerstack naar Metropool

The Fire Harvest is stilletjes uitgegroeid een van de fijnste bands uit de Nederlandse muziekscene. Vijftien jaar schrijft hett Utrechtse viertal The Fire Harvest prachtliedjes die ergens tussen alt-country, slowcore en post-rock laveren. Om specifieker te zijn: een band die invloeden van artiesten als Songs: Ohia, Palace Brothers en Neil Young & Crazy Horse met liefde op de mouw draagt.

De meest recente langspeler van The Fire Harvest ‘Open Water’ werd o.a. in de Volkskrant gewaardeerd met vier sterren. De materie van het album komt voort uit lange gesprekken in de tourbus, razend over de Duitse autobahn. Het album kwam uit op 1 maart bij zowel Snowstar als Subroutine Records. De single Not Going To Work geeft het eerste neusje van de zalm, met het vertrouwde Fire Harvest geluid in optima forma: huilende gitaren, slepende drums en de indringende zang.

Michael Feuerstack de afgelopen 25 jaar een oeuvre van mooie liedjes gebouwd. Afgezien van zijn repertoire onder eigen naam (en voormalig alias Snailhouse) heeft hij ook een reputatie ook als muzikant en producer van bands als The Luyas, Bell Orchester, Camille Delean, Thus Owls, Paper Beat Scissors, Land of Talk, Julie Doiron en meer. Op NATURAL WEATHER zoekt Michael Feuerstack naar de landschappelijke route en probeert tegelijkertijd van de reis te genieten. Het album is zacht en complex: een opname die muziek viert als een toevluchtsoord tegen binair denken – een middel om wijsheid te zoeken in de grijze gebieden.

The Fire Harvest & Michael Feuerstack
Datum: 20 april
Zaal: Metropool, Enschede
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek