Simon & Garfunkel Revival Band naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Simon & Garfunkel Revival Band naar Tivoli Vredenburg
Simon & Garfunkel Revival Band naar Tivoli Vredenburg

Het legendarische Amerikaanse duo Simon & Garfunkel scoorde in de jaren zestig en zeventig hit na hit met hun subtiele folkpop. The Sound Of Silence, Homeward Bound, Mrs. Robinson, The Boxer, Bridge Over Troubled Water: het zijn er maar een paar uit een lange reeks en allemaal hebben ze perfecte samenzang als kenmerk. Dat element staat dan ook voorop bij de Duitse Simon & Garfunkel Revival Band. Michael Frank (zang, gitaar) en Guido Reuter (zang, viool, fluit, piano) benaderen keer op keer griezelig dicht het origineel. Sluit je ogen en je bent bij Simon & Garfunkels concert in Central Park!

Simon & Garfunkel Revival Band
Datum: 14 januari 2020
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek