As I Lay Dying naar 013

Ticketmaster
As I Lay Dying naar 013
As I Lay Dying naar 013

De heren van As I Lay Dying zijn er een paar jaar tussenuit geweest, maar verrasten vorig jaar vriend en vijand met hun comeback. De originele formatie was terug bij elkaar en met de single ‘My Own Grave’ liet de band horen een stevige portie metalcore nog niet beu te zijn. Eind 2018 stonden de heren bij ons op de Main Stage én nu, één jaar later, komen ze met hun ‘Shaped by Fire Tour Europe’ langs de grote podia in Europa én daarbij slaan ze 013 natuurlijk niet over. Ook nemen ze een aantal special guests mee.

Voordat As I Lay Dying het podium zal betreden zal special guest Chelsea Grin jullie voorzien van een slopende partij breakdown-heavy deathcore. In 2018 brachten de heren het album ‘Eternal Nightmare’ uit met hits als ‘See You Soon’, ‘Dead Rose’ en ‘Hostage’.

Vervolgens wordt de fakkel door Unearth overgenomen. Deze metalcore formatie deelde eerder het podium met onder andere Slayer, Whitechapel en Killswitch Engage. Vorig jaar brachten ze het album ‘Exctinction’ uit met hits als ‘Survivalist’ en ‘Incinerate’.

De spits zal worden afgebeten door de Amerikaanse Christelijke metalcore band Fit For A King. Ze kregen bekendheid voor een aantal album-releases via Solid State Records waaronder ‘Slave to Nothing’ in 2014, ‘Deathgrip’ in 2016 én ‘Dark Skies’ in 2018. Verwacht zware gitaarsolo’s, dreunende drumpartijen en een boel moshpits op de Main Stage in 013!

As I Lay Dying
Datum: do 17 oktober ’19
Zaal: 013
Zaal open: 18:00u
Aanvang: 18:40u
Tickets

Ticketmaster