Dean Lewis naar de Effenaar

Ticketmaster
Dean Lewis naar de Effenaar
Dean Lewis naar de Effenaar

Singer-songwriter Dean Lewis schrijft liedjes die je raken. In zijn songs legt hij zijn ziel bloot en bezingt hij, met zijn fantastische stem, het leven. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven. Hitsingle ‘Waves’ was de bestverkopende Australische single van 2017 en werd gebruikt in Suits, Grey’s Anatomy en Riverdale. Eind vorig jaar zag hij zijn internationale doorbraak met ‘Be Alright’, welke bijna een half miljard keer is gestreamd.

Zijn album ‘A Place We Knew’ is net uit en gaat weer allerlei nieuwe records breken. Nu komt hij naar Nederland voor twee shows. Kom dit talent aanschouwen in de intieme zaal van de Effenaar nu het nog kan.

Dean Lewis
Datum: 19 juni
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets vanaf 12 april

Ticketmaster