Khalid naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Khalid naar Ziggo Dome
Khalid naar Ziggo Dome

Op dinsdag 1 oktober komt multi-platina artiest Khalid voor een concert naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Deze show staat in het teken van zijn ‘Free Spirit World Tour’. De aankondiging van deze tour volgt op de release van zijn langverwachte album Free Spirit, afgelopen vrijdag 5 april.

De vijfvoudig Grammy-genomineerde Khalid trapt zijn tour af op 9 september in Hamburg. Tussen meerdere data in bijvoorbeeld het VK, Scandinavië, Duitsland en Frankrijk, strijkt de Free Spirit World Tour op 1 oktober neer in de Amsterdamse Ziggo Dome. Sinds zijn debuutsingle uit 2016, Location, maar liefst 4 keer platina werd, heeft Khalid zijn wereldwijde status als één van de grootste beloftes uit de recente muziekgeschiedenis meer dan bewezen. Inmiddels heeft hij al een indrukwekkende rij awards achter zijn naam staan, ontvangen van MTV, Billboard en bijv BET.

De vorige show van Khalid in 2018 in Paradiso verkocht in enkele minuten uit, en na verplaatsing naar AFAS waren ook deze tickets binnen no time weg. Deze nieuwe tour biedt zijn loyale fanbase de mogelijkheid om zijn grootste hits mee te maken, evenals de muziek van zijn nieuwe album Free Spirit. Khalid bracht onlangs zijn nieuwe single ‘Talk’ uit. Hij schreef dit nummer zelf en het is geproduceerd door Disclosure. ‘Talk’ is de eerste single van ‘Free Spirit’.

Khalid
Datum: Dinsdag 1 oktober 2019
Zaal:Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 12 april om 10.00 uur

Ticketmaster