Matt Simons naar de Effenaar

Ticketmaster
Matt Simons naar de Effenaar
Matt Simons naar de Effenaar

Matt Simons’ werk weet mensen te raken. De Amerikaanse singer-songwriter schrijft liedjes die resoneren met mensen. Dat bewees hij toen hij met ‘Without You’ een grote hit scoorde in Nederland. Die werd opgevolgd door de single die we nu allemaal kennen als de wereldhit ‘Catch And Release’ (waarvoor hij in meer dan 15 landen een gouden plaat ontving).

Maar Matt heeft niet stilgezeten sinds die tijd. Zijn nieuwe album ‘After The Landslide’ is zijn meest ambitieuze en persoonlijkste album tot nu toe. Denk aan de bezieling van Springsteen met de ingetogenheid van Bon Iver, niet bang om de grote thema’s van het leven te bezingen – liefde en verdriet, geboorte en sterfte. Zing mee met de klassiekers en maak kennis met een nieuwe Matt Simons die in topvorm verkeert. We zijn vereerd om hem voor de derde maal te verwelkomen.

Matt Simons
Datum: 16 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 19:30 uur
Zaal open: 19:00 uur
Tickets

Ticketmaster