Matt Simons naar Metropool

Ticketmaster
Matt Simons naar Metropool
Matt Simons naar Metropool

‘After The Landslide’ is het nieuwe album van singer-songwriter en multi-instrumentalist Matt Simons. Het is de opvolger van de albums ‘Pieces’ en ‘Catch & Release’ die hem bij een groot wereldwijd publiek introduceren. Matt gaat op met het album op zak op tournee en die tour brengt hem in totaal naar 16 Europese landen waaronder Nederland.

Toen het nummer ‘With You’in een aflevering van GTST werd gebruikt, maakte een groot deel van televisiekijkend Nederland in één klap kennis met de sympathieke liedjesschrijver uit Brooklyn. Daar had hij zelf trouwens geen idee van. Het zorgt er wel voor dat zijn carrière in Nederland in een stoomversnelling raakt. Matt was al eens te gast in een uitverkochte kleine zaal in Hengelo en is nu meer dan klaar om de grote zaal in Enschede te vullen. Goede liedjes genoeg en als je Matt nog niet kent maar wel van de muziek van bijvoorbeeld Passenger of Ed Sheeran houdt dan doe je er goed aan om snel te gaan luisteren en je kaarten veilig te stellen!

Matt Simons
Datum: 27 november
Zaal: Metropool, Enschede
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30
Tickets

Ticketmaster