Matthew and the Atlas naar de Effenaar

Ticketmaster
Matthew and the Atlas naar de Effenaar
Matthew and the Atlas naar de Effenaar

Matthew and the Atlas is het geesteskind van singer-songwriter Matthew Hagerty die krachtige folk maakt met een typisch Brits poprandje. De kracht van Hagerty’s muziek zit hem vooral in de originele en knappe arrangementen: vaak klein beginnend met slechts een akoestische gitaar, en uitmondend in een groots, harmonieus slot.

Matthew and the Atlas was de eerste artiest die werd getekend op het onafhankelijke label Communion, het label van onder andere Bear’s Den. Sterker nog, Matthew’s muziek was de reden om het label op te richten. Met zijn derde album ‘Morning Dancer’ brengt hij zijn muziek naar een nieuw niveau – nog krachtiger, nog experimenteler en mooier dan ooit. Hij wordt niet voor niets de Britse Bon Iver genoemd.

Matthew and the Atlas
Datum: 10 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets vanaf 12 aptil

Ticketmaster