Matthew and the Atlas naar De Helling

Ticketmaster
Matthew and the Atlas naar De Helling
Matthew and the Atlas naar De Helling

Je zou de Engelse band Matthew and the Atlas onder indiefolk kunnen scharen, maar daarmee doe je hun muziek tekort – de heren maken ook uitstapjes naar electronica en alternatieve rock. Grote troef van het trio zijn de warme zangharmonieën, en dat terwijl frontman Matthew Hagerty van zichzelf al gezegend is met een fraaie stem (door Q Magazine werd hij al ‘de Britse Bon Iver’ gedoopt). Na tournees als support van Mumford & Sons en Bear’s Den doet de band het deze keer op eigen kracht. Op 10 mei verschijnt hun derde album Morning Dancer, eerste single Pyres is al uit en is verslavend lekker!

Matthew and the Atlas
Datum: 13 november
Zaal: De Helling
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Ticketmaster