Perturbator naar de Effenaar

Ticketmaster
Perturbator naar de Effenaar
Perturbator naar de Effenaar

Yes! Na Carpenter Brut komt nu ook collega-heerser van de synthwave scene naar Eindhoven. Apocalytische landschappen, slasher movies, animé en futuristische 80’s sounds; dat heeft Perturbator met Carpenter Brut en bijvoorbeeld ook Gost gemeen. Met de nadruk op gemeen, want ook de man achter Perturbator komt uit de metalscene. En zo klinkt het dan ook precies; Gelaagd als een ruimteschip met dubbele warpmotoren en donker als een nacht zonder maan met een glimmende zeis. Bereid je voor op een overweldigende show met dikke visuals, spijkerharde beats en heerlijk donkere synthwave.

Neon Dreams presents: Timecop1983 + Neoslave
Maar ze hebben nog meer smakelijk synthwerk op het menu vanavond. Vooruitlopend op de eigen clubavond ‘Neon Dreams’, zal de Eindhovense synthwave koning Timecop1983 vanavond een set knallen en nodigt hij ook Neoslave uit die vorig jaar nog een gruwelijke show gaf in het Stroomhuis met Gost. Had je al tickets?

Perturbator
Datum: 31 oktober
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Ticketmaster