Son Mieux naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Son Mieux naar Tivoli Vredenburg
Son Mieux naar Tivoli Vredenburg

Achter de artiestennaam schuilt Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution, en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Nu volwassen en klaar om de wereld een kijkje te geven in die van hem. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht, daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Niet heel gek dat ‘Everyday’ zowel 3FM Megahit én Radio 2 Topsong is geworden. Samen met producer Thijs van der Klugt (Douwe Bob en Sue the Night) heeft de band net zijn eerste debuutplaat ‘Faire de Son Mieux’ uitgebracht, en dan kan Utrecht uiteraard niet worden overgeslagen. Right in the Feels!

Son Mieux
Datum: 13 december
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Ticketmaster