Zuco 103 naar de Effenaar

Ticketmaster
Zuco 103 naar de Effenaar
Zuco 103 naar de Effenaar

Dit jaar staat voor Zuco 103 in het teken van meerdere nieuwe releases, en een club- en festivaltour. Lilian Vieira (zang), Stefan Schmid (keys) en Stefan Kruger (drums) begonnen als Rec.A in 1999 te experimenteren met Braziliaanse sounds, gecombineerd met dance en dub. Schmid kwam met de term ‘Brazilectro’ als beschrijving voor hun muziek, wat vervolgens een internationaal begrip en een scene van geestverwante artiesten en deejays werd. Internationaal succes volgde snel, alsook goed ontvangen albums, en samenwerkingen met o.a. Lee ‘Scratch’ Perry. Anno 2019 klinkt Zuco 103 hechter dan ooit: de wilde mix van invloeden heeft zich verder verdiept tot een intense ‘audiostorm’, die live nog immer de zalen laat stuiteren van energie!

Zuco 103
Datum: 09 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Ticketmaster