Amyl & The Sniffers naar Merleyn

Ticketmaster
Amyl & The Sniffers naar Merleyn
Amyl & The Sniffers naar Merleyn

Drie akkoorden, punk rock riffs, seventies rock en dito kapsels. Amyl & The Sniffers is fel, intens en ontzettend catchy. Debuutalbum ‘Big Attraction & Giddy Up’ van deze Australische rockers staat er vol met korte en krachtige nummers en zelfs meezingers, doorspekt met een lading energie en bravoure waar je U tegen zegt.

Luister maar eens naar ‘I’m Not A Loser’, ‘Blowjobs’ of ‘Baclava Lover Boogie’. Het is een van de lievelingsbands van de mannen van King Gizzard & The Wizard Lizard, die Amyl & The Sniffers meenam op hun Europese tournee. Vorig jaar speelde ze al eens in Merleyn en ditmaal komen ze terug met een nieuw album dat zal verschijnen via Rough Trade.

Amyl & The Sniffers
Datum: 22 juni
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00u
Aanvang: 22:00u

Ticketmaster