Babe Rainbow naar Bitterzoet

Ticketmaster
Babe Rainbow naar Bitterzoet
Babe Rainbow naar Bitterzoet

Babe Rainbow combineert moderne psychedelische rock en vintage popklanken in zorgeloze en zonnige liedjes. Soms laidback en zwoel, soms verrekte funky en dansbaar. In de zomer van 2014 ontstaat Babe Rainbow tegen de achtergrond van het Australische surfdorpje Byron Bay, waarbij het strand als ideale voedingsbodem dient voor de ontwikkeling van hun zomerse sound. De zelfgetitelde debuutplaat komt in 2017 uit op het label van Danger Mouse (30th Century Records) en amper twee jaar verder is het vijftal druk met hun derde langspeler, waarvan de nieuwe single ‘Morning Song’ een eerste voorproefje is.

Babe Rainbow
Datum: Donderdag 12 September
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek