Caroline Spence naar Paradiso

Ticketmaster
Caroline Spence naar Paradiso
Caroline Spence naar Paradiso

Op zondag 3 november staat Caroline Spence in de kleine zaal van Paradiso. De singer-songwriter met kristalheldere stem uit Nashville, Tennessee maakt prachtige Americana en mag grote sterren als Miranda Lambert en Emmylou Harris tot haar fans rekenen. In mei 2019 brengt ze haar nieuwe album Mint Conditions uit, als opvolger van haar laatste album Spades and Roses uit 2017. Op haar nieuwste langspeler gaat Caroline nog verder de diepte in dan voorheen en zingt ze prachtige poëtische teksten over het leven. Op zondagmiddag 3 november is ze samen met haar band te bewonderen tijdens een intiem matinee-concert in de kleine zaal van Paradiso.

Caroline Spence
Datum: Zondag 3 November
Zaal: Paradiso
Zaal open: 15:30
Aanvang: 16:00
Tickets

Ticketmaster