Chilly Gonzales naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Chilly Gonzales naar Tivoli Vredenburg
Chilly Gonzales naar Tivoli Vredenburg

De Canadese pianist/entertainer Chilly Gonzales is een van de veelzijdigste artiesten uit de muziekwereld. Hij speelt klassiek en jazz, maakte rap-albums en werkte samen met acts als Leslie Feist (hij produceerde haar album Let It Die en schreef mee aan de singles My Moon My Man en The Limit To Your Love, dat later werd gecoverd door James Blake), Peaches en Daft Punk. In 2017 bracht hij met Jarvis Cocker (Pulp) de plaat Room 29 uit. Vanavond speelt Gonzales materiaal van zijn albumcyclus Solo Piano (deel III verscheen vorig jaar), waarop hij al improviserend kamermuziek en pop vermengt. Daarnaast voert hij met Stella Le Page (cello/zang) en Joe Flory (drums/zang) een dwarsdoorsnede uit de rest van zijn rijke repertoire uit!

Chilly Gonzales
Datum: 16 december
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Ticketmaster