Eli Paperboy Reed naar Bitterzoet

Ticketmaster
Eli Paperboy Reed naar Bitterzoet
Eli Paperboy Reed naar Bitterzoet

De veelzijdige Eli ‘Paperboy’ Reed wordt vooral geroemd om zijn tomeloze energie en emotionele soul. Soul, met een hoofdletter S. Reed brak in 2008 door, met zijn tweede album ‘Roll With You’. Onvervalste soul en rhythm-and-blues, onweerstaanbaar oprecht en vakkundig. Na zijn uitstapje vorig jaar met de ‘High & Mighty Brass Band’ is Reed nu weer terug met nieuw album ‘99 Cent Dreams’. Het album is opgenomen in de Sam Phillips Recording studio in Memphis met behulp van legendarische vocal group ‘The Masquerades’ en producer Matt Ross-Spang (bekend van o.a. Margo Price, Jason Isbell). Naast deze namen heeft ook niemand minder dan hiphop legende Big Daddy Kane zijn medewerking verleend aan de single ‘99 Cent Dreams’.

Eli Paperboy Reed
Datum: 10 Juni
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster