Gianski naar Paradiso

Ticketmaster
Gianski naar Paradiso
Gianski naar Paradiso

Op vrijdag 7 juni staat Gianski in de kleine zaal van Paradiso. De jonge ras-Amsterdamse r&b-zanger met Kroatische roots bracht in 2013 in samenwerking met Bolle zijn eerste EP uit, die hen direct op de kaart zette bij fans en smaakmakers in de muziekindustrie. Inmiddels is Gianski voornamelijk actief als soloartiest, en als inspiratiebronnen voor zijn laatste, veel gestreamde r&b en neo-soul EP noemt hij zangers als D’Angelo en André Hazes.

Je kon Gianski al eerder te zien op grote festivals als WOO HAH!, ADE en op tour met de Popronde. Geen wonder dus, dat hij door kenners wordt getipt als dé grote belofte voor 2019. In juni luidt hij de zomer in met een optreden in Paradiso, waarvoor hij ook een aantal special guests zal uitnodigen om hem bij te staan op het podium.

Gianski
Datum: 7 Juni
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster