James Walsh naar de Vondelkerk

Ticketmaster
James Walsh naar de Vondelkerk
James Walsh naar de Vondelkerk

De singer-songwriter James Walsh is bekend van de Britse band Starsailor. Aan het begin van deze eeuw was de band zeer succesvol met nummers als ‘Good Souls’ en ‘Alcoholic’. Emotionele Britpop waar de stem van Walsh een grote stempel op drukte. Vier albums later besloot hij om zich te concentreren op een solocarrière. Na het debuut uit 2014 brengt de muzikant dit jaar zijn tweede soloplaat uit, op 31 mei om precies te zijn. Bijzonder feit: ‘Tiger On The Bridge’ werd helemaal live en in één sessie opgenomen, met tachtig gelukkige fans in de studio die de registratie mochten meemaken. Hierover zegt de muzikant: “Some of my favourite albums by Van Morrison & Bob Dylan were made in a more spontaneous way which has inspired me to record my album like this.”

James Walsh
Datum: Donderdag 27 Juni
Zaal: Vondelkerk, Amsterdam
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster