Kaiit naar Paradiso

Ticketmaster
Kaiit naar Paradiso
Kaiit naar Paradiso

Nadat ze werd geborden in Papoea-Nieuw-Guinea, verhuisde Kaiit met haar ouders een aantal keer heen en weer tussen Australië en haar geboorteland. Uiteindelijk streek het gezin definitief neer in Melbourne. Ze groeide op met alternatieve rockmuziek en in haar tienerjaren vond ze vooral jazzmuziek interessant. Zo begon ze langzaam maar zeker ook haar eigen nummers te schrijven.

Haar soulvolle hiphop nummers en warme zangstem bleven uiteraard niet onopgemerkt. Op 19-jarige leeftijd schudde Kaiit namelijk de boel op door in het ’25 Best Rappers Under 25′ van Red Bull Music te belanden. Ze deelde de eervolle vermelding in dat jaar samen met artiesten zoals Joey Bada$$ en Chance the Rapper. Sindsdien gaat het hard met de carrière van Kaiit.

Ze ging samen met The Internet op tour in Australië en vergezelde JessB op het podium. Vorig jaar bracht Kait haar eerste EP, waarmee ze liet horen wat ze zoal in haar mars heeft.

Kaiit
Datum: 18 Mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 22:00
Aanvang: 22:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek