Le Butcherettes + INVSN naar Paradiso

Ticketmaster
Le Butcherettes + INVSN naar Paradiso
Le Butcherettes + INVSN naar Paradiso

Le Butcherettes maken intense Mexicaanse garagepunk. In 2007 is de groep ontstaan onder de charismatische Teri Gender Bender en meteen trok de opmerkelijke band de aandacht van het grote publiek. De live-optredens gaan altijd gepaard met heftige gitaren en bloederige rekwisieten, wat symbool staat voor het obscene geweld in de geboorteplaats van Le Butcherettes in Mexico en de fascinatie voor dood en opoffering. Dit is ook een terugkerend thema in hun vierde album ‘bi / MENTAL’. Ze speelden eerder al in voorprogramma’s van At The Drive In, Faith No More, Yeah Yeah Yeahs en Deftones en hebben tussen neus en lippen door een samenwerking met Iggy Pop op hun naam staan.

INVSN is een Zweedse post-punk en dystopische popband en het project van punk-rockmuzikant Dennis Lyxzén. De leden hebben bij elkaar al een flinke muzikale carrière opgebouwd, zo komen ze onder andere bij bands als Masshysteri, Tiger Forest Cat, Deportees, DS-13, The Noise Conspiracy en de mystieke punkband Refused vandaan. Het vijftal speelt een mix van garagerock/punk en powerpop met een dikke knipoog naar de jaren ’80.

Le Butcherettes + INVSN
Datum: 8 Juli
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster