Luke Sital-Singh + Chris Simmons naar het Zonnehuis

Ticketmaster
Luke Sital-Singh + Chris Simmons naar het Zonnehuis
Luke Sital-Singh + Chris Simmons naar het Zonnehuis

Singer-songwriter Luke Sital-Singh werd in 2014 al getipt als opkomend talent in de ‘BBC Sound of 2014’-lijst. Met inmiddels al drie complete albums op zak, maakt hij die titel meer dan waar. De ingetogen en subtiele liedjes met zijn kwetsbare stem blijkt een succesvolle combinatie te zijn. Na indrukwekkende optredens tijdens twee 7 Layers Festivals en 7 Layers Sessions, is onlangs het nieuwe album ‘A Golden State’ verschenen, waarop zijn bekwaamheid als zanger en zijn treffende teksten wederom zorgen voor kippenvel.

Luke Sital-Singh + Chris Simmons
Datum: 30 Mei
Zaal: Zonnehuis
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek