Luke Winslow-King naar Paradiso

Ticketmaster
Luke Winslow- King naar Paradiso
Luke Winslow- King naar Paradiso

Blueszanger en slidegitarist Luke Winslow-King uit New Orleans komt terug naar Paradiso. Winslow-King’s muziek wordt duidelijk beïnvloed door de rijke gospel-, jazz- en bluesgeschiedenis van zijn woonplaats. En alhoewel hij op zijn eerste vier platen een rustig en akoestisch geluid liet horen, speelt hij op zijn laatste twee albums voornamelijk uptempo en elektrisch. In 2018 bracht hij zijn meest recente werk ‘Blue Mesa’ uit, een jazz- en bluesplaat die zowel modern als vintage klinkt, waarop hij in met hartenleed doordrenkte teksten zingt over zijn scheiding, het leven en zijn stad, New Orleans.

Luke Winslow-King
Datum: 17 September
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek