Melanie naar Hedon

Ticketmaster
Melanie naar Hedon
Melanie naar Hedon

Onlangs werd aangekondigd dat het legendarische Woodstock Festival zal terugkeren deze zomer, ter gelegenheid van haar 50 jarige jubileum. De programmering zal bestaan uit legendarische Woodstock sterren en bekende pop artiesten van vandaag. Uiteraard zal Melanie daar niet ontbreken, ze is een van de meest legendarische artiesten van het Woodstock Festival van 1969. Melanie wordt gezien als een van de grootste singer-songwriters aller tijden. In Nederland is zij niet alleen bekend van Woodstock maar ook door haar prachtige song “Beautiful People”. Haar nummers worden nog steeds door vele popsterren gecoverd, waaronder Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en de Nederlandse Mathilde Santing. Rode draad van het concert zal Melanie’s carriere en optreden op Woodstock zijn.

Melanie
Datum: zo 15 december 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:30

Ticketmaster