Melanie naar het Patronaat

Ticketmaster
Melanie naar het Patronaat
Melanie naar het Patronaat

De Amerikaanse Woodstock-legende Melanie komt voor een show naar Patronaat! De al een halve eeuw lang populaire zangeres werd in Nederland vooral bekend met nummers als ‘Lay Down’ (met The Edwin Hawkins Singers, speciaal geschreven naar aanleiding van Woodstock) en de flowerpower hits ‘Beautiful People’ en ‘Peace Will Come’. Daarbij zwerven vele liedjes van deze oer-singer/songwriter in ons collectieve geheugen rond, als ‘Brand New Key’, ‘Look What They’ve Done To My Song, Ma’ en natuurlijk haar prachtuitvoering van ‘Ruby Tuesday’ van de Stones… Er zullen bellen rinkelen wanneer je deze nummers opzet. Of – nog beter – live hoort, zoals deze avond dus zomaar kan!
Deze najaarstoer, waaraan ook haar zoon, gitaarvirtuoos Beau-Jarred meedoet, staat natuurlijk geheel in het teken van ’50 jaar Woodstock’ en de carrière van Melanie Safka.

Melanie
Datum: Wo 11 december
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets

Ticketmaster