Melanie naar Musis

Ticketmaster
Melanie naar Musis
Melanie naar Musis

Melanie toert dit najaar voor het eerst sinds jaren weer door Europa en komt ook naar Nederland. The First Lady of Woodstock viert haar 50-jarig jubileum en komt terug naar Arnhem voor een seated show in de Parkzaal van Musis.

Melanie Safka
Melanie Safka wordt gezien als de eerste en misschien wel een van de grootste singer-songwriters aller tijden. In ons land is zij bekend dankzij Woodstock en door haar prachtige songs zoals Beautiful People, Ruby Tuesday, Brand New Key, Lay Down (Candles in the Rain) en nog veel meer. Haar nummers worden nog steeds door vele popsterren gecoverd, waaronder Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en onze eigen Mathilde Santing.

Woodstock
Het legendarische Woodstock festival viert deze zomer het 50-jarige jubileum met een nieuwe editie waar Melanie niet zal ontbreken. Zij maakte haar entree als singer-songwriter op dit befaamde festival, dat een hele generatie heeft beïnvloed en muziek voor eens en altijd veranderde. Melanie komt samen met haar getalenteerde zoon Beau-Jarred naar Arnhem, die haar op de gitaar ondersteunt. Het optreden zal volledig in het licht staan van het fenomenale Woodstock-gebeuren van 1969.

Melanie
Datum: 8 december
Zaal: Musis
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u

Ticketmaster