Nick Mulvey naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Nick Mulvey naar Paradiso Noord
Nick Mulvey naar Paradiso Noord

Nick Mulvey maakt catchy folkliedjes die met recht meeslepend kunnen worden genoemd. Met een bezwerend ritme weet de gitaarvirtuoos zijn luisteraars in een soort trance te brengen. Neem daarbij zijn prachtige stem, intelligente teksten en minimalistische melodieën en de vergelijking met Ben Howard, Nick Drake en Jose Gonzalez is snel gemaakt.

Zijn invloeden haalt Nick Mulvey overal vandaan. Hij is geboren in Cambridge en genoot zijn muziekopleiding in Cuba. In de minimalistische minimalistische jazzband The Portico Quartet speelde hij jarenlang de hang drum, een ufo-vorming instrument wat nog het meest op een steeldrum lijkt. In zijn solocarrière grijpt hij terug op zijn eerste liefde: De gitaar.

Nick Mulvey
Datum: 25 Mei
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 15:00
Aanvang: 16:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek