Sasami naar Merleyn

Ticketmaster
Sasami naar Merleyn
Sasami naar Merleyn

Sasami Ashworth draait al een tijdje mee in de muziekwereld. Ze staat bekend als ‘’allround musical badass” en achter de schermen werkte ze mee aan muziek van o.a. Curtis Harding, Hand Habits, Wild Nothing. Naast muzieklerares, componeerde ze filmmuziek, maakte muziek voor commercials en produceerde ze albums. De bezige bij treedt nu eindelijk zelf in de schijnwerpers en bracht onder de naam SASAMI begin maart haar debuutalbum uit via Domino Records. Op dit album prijken inventieve en eigenwijze nummers op staan er samenwerkingen op met o.a. Devendra Banhart en Soko.

De uit Los Angeles afkomstige multi-instrumentaliste studeerde af aan de ‘Eastman School of Music’ in 2012 en speelde vervolgens in de band Cherry Glazerr. SASAMI’s eerste zelf uitgebrachte single ‘Callous’ werd goed opgepikt en weblog The Fader noemt haar “rock’s next big thing”. Aanrader voor liefhebbers van o.a. Mitski, St. Vincent, Sunflower Bean.

Sasami
Datum: 20 september
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00u
Aanvang: 22:00u

Ticketmaster