Son Mieux naar het Patronaat

Ticketmaster
Son Mieux naar het Patronaat
Son Mieux naar het Patronaat

Son Mieux is het alter ego van Camiel Meiresonne. Zesentwintig jaar oud en afkomstig uit Den Haag. Veel van de liedjes op zijn debuutalbum Faire de Son Mieux spelen zich af in het nachtleven van de Hofstad. Camiel is liedjesschrijver, zanger, gitarist, toetsenist, producer. Naast ras-muzikant ook nachtvlinder, romanticus en gevoelsmens. Maar wel eentje die zijn zielenroerselen (en hartzeer) pas omzet tot liedjes als hij er afstand van heeft genomen. Faire de Son Mieux, de albumtitel, is Frans voor ‘het beste uit je zelf halen, alles geven wat je in je hebt.’ Zo iemand is hij. Camiel zit met ziel en zaligheid in de tien hoogstpersoonlijke liedjes van dit debuut.

Son Mieux
Datum: Vr 06 december
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets

Ticketmaster