Stahlzeit naar Grenswerk

Ticketmaster
Stahlzeit naar Grenswerk
Stahlzeit naar Grenswerk

Stahlzeit is terug! Na hun uitverkochte show in 2017 keert deze ontzettend goede Rammstein tribute terug naar Venlo. Jaarlijks speelt Stahlzeit zo’n 80 shows in Europa. Stahlzeit verkoopt alle zalen uit waar ze spelen dus haal je tickets in de voorverkoop! Met een mix van verschillende elementen die Rammstein ook gebruikt zorgen ze voor een spectaculair podium, grote bühneventilatoren, bewegende licht spanten en hefbruggen. De gelijkenis tussen frontman Heli Reißenweber en Till Lindemann is verbluffend, zowel in stem als qua uiterlijk. De Duitse band weet de shows van Rammstein tot in de kleinste details te evenaren. Al deze dingen bij elkaar opgeteld kenmerken een show van internationaal kaliber. Tijdens deze show komen natuurlijk alle grote hits van Rammstein voorbij.

Stahlzeit
Datum: 29 november
Zaal: Grenswerk
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster