Suzan & Freek naar Parkstad Limburg Theaters

Ticketmaster
Suzan & Freek naar Parkstad Limburg Theaters
Suzan & Freek naar Parkstad Limburg Theaters

Suzan & Freek duiken vanaf september voor het eerst de theaters in met hun show ‘Als Het Avond Is’. De show staat in het teken van de weg die ze tot nu toe samen hebben afgelegd. Van hun ontmoeting op de middelbare school tot en met het spelen van covers in bruine kroegen en van wereldwijd viraal gaan op het internet tot en met een nummer 1-hit met hun debuutsingle ‘Als Het Avond Is’: het duo neemt je – met een gezonde dosis zelfspot – op een aanstekelijke en persoonlijke wijze mee in hun eigen verhaal.

Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school, waar tijdens de muziekles de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Na uitverkochte clubtours en festivals als Paaspop, Sziget in Boedapest, Concert at Sea, Tuckerville en Bierpop bracht het duo dit jaar hun aller eerste eigen single uit: Als Het Avond Is. Een tijdloos Nederlandstalig liedje dat een pakkende popmelodie koppelt aan een direct meezingbaar refrein. En niet zonder succes: singledebuut Als Het Avond Is groeide uit tot een enorme hit en schopte het tot bovenaan de Nederlandse Top 40. Als kers op de taart ontving het duo een gouden plaat voor de single.

Nu zoeken Suzan & Freek voor het eerst de theaters op voor een avond vol interactie met het publiek en persoonlijke anekdotes. Van de grootste meezingers tot nieuwe eigen muziek, alles komt voorbij in een razend tempo, waarbij de relatie tussen de twee highschool sweethearts centraal staat.

Suzan & Freek
Datum: 01 december
Zaal: Parkstad Limburg Theaters
Aanvang: 19:30 uur

Ticketmaster