The Cactus Blossoms, Ian Noe e.a. naar Paradiso

Ticketmaster
The Cactus Blossoms, Ian Noe e.a. naar Paradiso
The Cactus Blossoms, Ian Noe e.a. naar Paradiso

The Cactus Blossoms bestaat uit de broers Jack Torrey en Page Burkhu, beide geboren in Minneapolis. In 2016 verscheen het debuutalbum ‘You’re Dreaming’ waarop een zeer klassiek geluid te horen is met invloeden van rock ‘n roll, folk en country. De mosterd wordt duidelijk gehaald bij artiesten als The Everly Brothers, Johnny Cash en Buddy Holly, maar met hun prachtige harmonieuze samenzang weten ze iets heel bijzonders te creëren. Eerder verwierf The Cactus Blossoms heel veel nieuwe fans door het nummer ‘Mississippi’ live in de derde aflevering van de hitserie Twin Peaks te spelen.

Vanaf jonge leeftijd had Ian Noe al een gitaar in zijn hand. De Amerikaanse singer-songwriter groeide op met de grote folk-voorbeelden als Bob Dylan, Arlo Guthrie en John Prine en baseerde hier zijn eigen akoestische rootsgeluid op, gecombineerd met zijn indrukwekkende teksten en overtuigende vocalen.

The Cactus Blossoms, Ian Noe e.a.
Datum: 31 Augustus
Zaal: Paradiso
Zaal open: 18:00
Aanvang: 18:30Tickets

Ticketmaster