The Cactus Blossoms naar het Paard

Ticketmaster
The Cactus Blossoms naar het Paard
The Cactus Blossoms naar het Paard

The Cactus Blossoms uit Minneapolis mengen een frisse touch op sixties grooves, country gitaar en traditionele sounds met een moderne schrijftstijl die Rolling Stone omschreef als “Roy-Orbison meets Television”. Het geheime ingrediënt van de broers Page Burkum en Jack Torrey is echter de harmonie die bestaat tussen hun stemgeluiden. In lijn met artiesten als The Beach Boys, Bee Gees en First Aid Kit de familieband haast voelbaar in hoe de haarfijn hun zanglijnen met elkaar verweven zijn.

Hun debuut uit 2016 ‘You’re Dreaming’ is een prachtige collectie nummers die op mooie woorden konden rekenen van internationale pers als Rolling Stone en Noisey. Daarna ging het snel met de mannen. Ze tourden met Kacey Musgraves, Nick Lowe en Lucius, en op hun nieuwste plaat ‘Easy Way’ zijn er twee nummers samen met Dan Auerbach van The Black Keys geschreven.

The Cactus Blossoms
Datum: 30 augustus
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Ticketmaster