The Doors Alive naar Parkstad Limburg Theaters

Ticketmaster
The Doors Alive naar Parkstad Limburg Theaters
The Doors Alive naar Parkstad Limburg Theaters

The Doors Alive wordt door veel critici gezien als de nummer één tributeband van The Doors. Muzikaal, maar ook qua uiterlijk, show en magie komen zij akelig dicht in de buurt van het origineel. Om de authentieke sixties-sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors. Zo wordt de magie van The Doors levend gehouden. Elk optreden van The Doors Alive staat garant voor een muzikale trip terug in de tijd. Met klassiekers als Light My Fire, When The Music’s Over, Riders On The Storm, The End en meer!

Support: Walden

Van delay doordrenkte kabbelende riffs naar psychedelische fuzz explosies. Komend uit het niets verraste het jonge Walden in de zomer van 2018 met een onverwachte show op Pinkpop, waarmee ze direct lovende recensies ontvingen. De band rondom schrijver en frontman Mees Hamer had toen nog maar weinig kilometers op de teller, maar stond al op de planken van Paradiso, Tivoli, Vera en Nieuwe Nor. De jonge honden uit het Limburgse Sittard doken vervolgens met 11 shows de Popronde in en oogstte meerdere goede live recensies. Support shows van deWolff, The Sonic Dawn (DEN), The Grand East en The Sore Losers (BE) mag de band al op hun gig lijst bijschrijven. In januari 2019 kwam de eerste officiële single & videoclip ‘Friends Are OK’ uit. De single ging in première in NL (3voor12 landelijk) en BE (Indiestyle), verscheen op vele (internationale) blogs en vond een weg naar de grote Spotify en Apple Music toplijstjes in NL en de VS. Voorheen bracht de band enkele early recordings uit op de EP ‘Artefacts’.

The Doors Alive
Datum: 21 december
Zaal: Parkstad Limburg Theaters
Aanvang: 20:30 uur

Ticketmaster