Sheila E naar De Vorstin

Ticketmaster
Sheila E naar De Vorstin
Sheila E naar De Vorstin

Een naam als Sheila E. behoeft weinig introductie, vooral voor degenen die de jaren 80 bewust hebben meegemaakt. Als kind droomde Sheila Escovedo ervan om astronaut, sportkampioene of rockster te worden. De maan en de gouden plak werden op jonge leeftijd ingeruild voor een set drumstokken en de rest is geschiedenis.

Velen kennen Sheila E. als de ontdekking van Prince en natuurlijk van de grote hits ‘The Glamorous Life’, ‘The Belle Of St. Mark’, ‘A Love Bizarre’ en ‘Holy Rock’. Daarnaast werkte ze samen met grootheden als Lionel Richie, Marvin Gaye, Herbie Hancock, Diana Ross, Jennifer Lopez en Beyoncé en stond ze tijdens de Academy Awards met Pharrell Williams op het podium.

Meer recent was zij drummer voor Ringo Starrs ‘All Star Band’ en treedt ze op als muzikaal leider voor diverse grote artiesten. Haar werk was o.a. te zien tijdens o.a. de Latin Grammy Awards, Summer Olympics, WOW Awards, ALMA’s, The Image Awards and the Academy Awards.

Deze powervrouw scoorde hit na hit en mag zich bovendien tot de beste drummers ter wereld rekenen. We zijn vereerd dat we haar in Hilversum mogen verwelkomen. Ze zal in de grote zaal een waanzinnig goed opgebouwde, wervelende show vol percussie en mooie herinneringen neerzetten.

Sheila E
Datum: 08 november
Zaal: Vorstin, Hilversum
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek