TakeRoot 2019 in De Oosterpoort

Ticketmaster
TakeRoot 2019 in De Oosterpoort
TakeRoot 2019 in De Oosterpoort

Op de 22ste editie van TakeRoot verwelkomen wij de Amerikaanse country superster Brandi Carlile voor een eenmalige show in Nederland. Zij werd dit jaar voor maar liefst zes Grammy’s genomineerd. Ook bevestigen we de komst van The Delines, Nikki Lane, The Long Ryders, Senora May, Quaker City Night Hawks, Erin Rae, Tyler Ramsey en Caroline Spence. En er volgt nog veel meer! Houd onze website en social media in de gaten want op zaterdag 2 november betreden maar liefst 24 acts zes podia in De Oosterpoort.

Een verrassende reis door de Verenigde Staten is het festival TakeRoot, dat niet voor niets de subtitel draagt: Past, Present & Upcoming American Music. Van ingetogen singer-songwriters en geslepen countryzangers, tot avontuurlijke bands die vol op het gaspedaal trappen. Vertrouwde namen en nieuwe sterren, je komt het allemaal tegen op TakeRoot. En hoe groot de verschillen soms ook zijn tussen de optredende artiesten, één ding hebben ze gemeen: ze vertellen met handgemaakte muziek verhalen uit de grond van hun hart. Voor jong en oud, dóór jong en oud. Acht uur lang bij SPOT Groningen in De Oosterpoort.

TakeRoot 2019
Datum: Zaterdag 2 november
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 16.00 uur
Kaartverkoop vanaf 18 april, 10:00 uur

Ticketmaster