Jacco Wynia naar Hedon

Ticketmaster
Jacco Wynia naar Hedon
Jacco Wynia naar Hedon

De Nederlandse componist en pianist Jacco Wynia neemt je mee naar een andere wereld met zijn neoklassieke muziek. Jacco zorgt ervoor dat de luisteraar zijn muziek beleeft, en creëert een intieme setting bij zijn optredens. Zijn muziek inspireert. In een muzikale reis krijgen schaduwzijden een plek, waardoor lichtpuntjes extra tot hun recht komen. Geïnspireerd door artiesten als Nils Frahm, Yann Tiersen en Ludovico Einaudi.

De laatste jaren is de neoklassieke muziek aan een grote opmars ondergaan. Jacco Wynia is hier een voorbeeld van. Muzikaal werd hij geschoold aan de Rockacademie in Tilburg en tijdens een jaar aan de University of Westminster in Londen. Voor zijn tweede album Discomfort wist Jacco als producer Gijs van Klooster te strikken, bekend van zijn werk met Joep Beving.

Jacco Wynia
Datum: vr 22 nov 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:30

Ticketmaster